2017 APIA Conference

 
APIA 2017 Conference Dates 10-12-2017 & 10-13-2017
 

Note: Class descriptions and Bios to be added in the next few days. Some changes will be made to the schedule.

Thursday

Board of Directors Meeting                                                                09:00 a.m. - 10:00 a.m.

 

Richard Brooks  The Dirty Little Secrets of Subcontracting                10:00 a.m. -10:50 a.m.

Break    (15 min)                                                                              10:50 a.m.  -11:05 a.m.

Richard Brooks   The Dirty Little Secrets of Subcontracting                11:05 a.m.   -11:55 a.m.  

Lunch Break                                                                                    11:55 a.m.  - 01:00 p.m.

 (visit some local eateries or  the hotels fine restaurant)

Brent Nevison      Computers and Investigators                                  01:00 p.m. - 01:50 p.m.

Break (15 min)                                                                                  01:50 p.m. -02:05 p.m.

Brent Nevison                   02:05 p.m. - 03:55 p.m.

               

          

Vendor Exhibition Open 4:00 PM

Member/Vendor Welcome Reception 6:00 PM ( Food Provided By Vendors)

Cash Bar

APIA Members Hotel Reservations (Click Here)

 

Friday 10-13-2017

 

Friday

Tripp Mitchell                    08:00 a.m. - 08:50 a.m.

Break    (20 Minutes)      08:50 a.m. -0 9:10 a.m.

Trip Mitchell                       09:10 a.m. - 10:00 a.m.

Harriet Gold                       10:05 a.m.   - 10:55 a.m.

Break    (5 Minutes)        10:55 a.m. - 11:10 a.m.

Harriet Gold                       11:10a.m. - 12:00 p.m.

Lunch                                    12:00 p.m. - 01:00 p.m.

Rick Root                             01:10 p.m. - 02:00 p.m.

Break    (10Minutes)       02:00 p.m.- 02:10 p.m.

Rick Root                             02:10 p.m. - 03:00 p.m.

Jeff Hammond                  03:10 p.m.- 04:00 p.m.

Break (15 Minutes)         04:00 p.m. - 04:15 p.m.

A.P.I.A. meeting and officer elections.           04:15 p.m.- 05:15 p.m.   

 

After meeting social gathering for those who are staying that extra night.(fun )

 

 

 APIA Members Hotel Reservations (Click Here)

 


CONFERENCE FEE INCLUDES Classes & some Food  
APIA members $150.00/ NON Members $250.00 ( become a member and save)

 

APIA members $150.00 after Aug. 31th 2017 $175.00

 

APIA Members Hotel Reservations (Click Here)

 

  Register & Join as full member $187.50

Non -Member/ Conference Register only $ 250.00

 

 

Click Here To Register