2017 Conference Details

 
APIA 2017 Conference Dates 10-12-2017 & 10-13-2017
 

Thursday 10-12-2017

Registration 8:00 AM - 10:00 AM

Board of Directors Meeting 12:00 PM-  1:00 PM

Classes start at 10:00 am

10:00 am - 10:50 am

11:00am - 11:50 am

Lunch 11:50 am - 1:00 pm Although food is not provided members can visit several local restaurants with in walking distance.

1:10 - 2:00 pm

2:00 - 2:50 pm

3:00 -  3:50 pm

Vendor Exhibition Open 4:00 PM

Member/Vendor Welcome Reception 6:00 PM ( Food Provided By Vendors)

Cash Bar

APIA Members Hotel Reservations (Click Here)

 

Friday 10-13-2017

 

Breakfast 7:00 AM - 8:00 AM

08:00 a.m.  

08:25 a.m. 

08:50 a.m.  10 minute break: (Great opportunity to visit the vendors)

09:00 a.m.  

09:50 a.m.  20 minute break:  (Great opportunity to visit the vendors)

10:10 a.m.

11:00 a.m.  10 minute break: (Great opportunity to visit the vendors)

11:10 a.m.  

12:00 p.m.   Lunch 

01:00 p.m.      

 01:50 p.m.  10 minute break: (Great opportunity to visit the vendors)

02:00 p.m.    Jim Casteel (Surveillance techniques and equipment, covert and conventional)

02:50 p.m.    20 minute break:  (Great opportunity to visit the vendors)

03:10 p.m. .

04:00 p.m.  10 minute break: (Great opportunity to visit the vendors)

04:10 p.m.   A.P.I.A. General Membership Meeting and Officer Elections

 

After meeting social gathering for those who are staying that extra night.(fun )

 

 

 APIA Members Hotel Reservations (Click Here)

 


CONFERENCE FEE INCLUDES Classes & some Food  
APIA members $150.00/ NON Members $250.00 ( become a member and save)

 

APIA members $150.00 after Aug. 31th 2017 $175.00

 

APIA Members Hotel Reservations (Click Here)

 

  Register & Join as full member $187.50

Non -Member/ Conference Register only $ 250.00

 

 

Click Here To Register